Tørisblæsning

Specialister i industrirengøring

about
Tørisblæsning

Vi er eksperter inden for tørisblæsning

Industriservice

Vi har speciale i industrirengøring

Vi rådgiver

Kontakte os for en snak om netop dine behov

Tørisblæsning

Tørisblæsning er en forholdsvis ny renseproces, som primært bruges i industriel rengøring. Det er en miljøvenlig proces som Nordfyns Industriservice er specialister i udførelsen af. Tørisblæsning kan rense en bred vifte af komponenter meget effektivt uden brug af kemikalier eller slid.

Det gør den ved hjælp af små pellets af fast kuldioxid (almindeligvis kendt som tøris) fremdrives ved trykluft i den høje hastighed på 150 m / sek (492 ft / s) gennem en håndholdt lanse at påvirke og rengør overfladen hurtigt og grundigt.

Tørisen er lavet af flydende CO2 (kuldioxid) under pres, og derefter lade det ekspandere hurtigt. I denne proces en del af CO2evaporates og dermed afkøler resten i en sådan grad, at det fryser og skaber CO2 sne ved en temperatur på -79 ° C (-110 ° F) Tørispellets med en diameter på 3 mm, opnås ved at trykke CO2 sne gennem en passende matrice og derefter lægges i isolerede beholdere til transport til byggepladsen klar til brug.

Tørisblæsning er overlegen i forhold til sprængning med sand eller glas perle og andre typer af industriel rengøring metoder af en række årsager, ikke mindst fordi der er ingen rester lades tilbage efter rengøring - Ingen vand, ingen kemikalier eller grus. Kontakt Nordfyns Industriservice for mere information samt et godt tilbud,

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os